Thuiswerken echt geen optie: registreer en plan in één systeem

Thuiswerken echt geen optie

We hoorden het allemaal: thuiswerken wordt (weer) de norm. Tenzij het écht niet anders kan, zei Minister-president Rutte. In sommige sectoren of situaties is thuiswerken echt geen optie, maar je wil ook geen handhaving aan de deur en een boete – of erger, sluiting – aan je broek. Hoe regel je het dan zo dat je toch naar kantoor kunt? Wij hebben wel een idee!

Of je nu op een R&D afdeling werkt of op donderdag alle buurtkinderen aan de keukentafel hebt: sommige dingen gaan nu eenmaal niet samen met (productief) thuiswerken. Hoe graag we ook willen. En laten we vooropstellen dat we allemaal willen dat dit virus zo snel mogelijk onder controle komt, zodat we weer enigszins onze normale levens kunnen oppakken.

Thuiswerken echt geen optie?

Gelukkig mogen we nu wel naar kantoor – mits thuiswerken écht geen optie is, zei Rutte. Als dat bij jullie het geval is, wil je het natuurlijk zo goed mogelijk regelen voor jezelf en je collega’s. Veiligheid waarborgen, goed in de gaten houden wie er op welke dag zijn… Je kunt dan eindeloos zelf gaan zitten schuiven op papieren roosters of in andere ingewikkelde systemen, maar het kan ook makkelijker.

Het systeem van Kantoorrooster ontzorgt je op de volgende vlakken:

  • Plannen: vul de dagen en tijden in waarop je mensen naar kantoor kunnen komen en geef een maximum aan van hoeveel mensen er tegelijk mogen zijn. Zo zie je in één oogopslag op welke dagen er nog plek is.
  • Vrijheid: laat je collega’s zelf bepalen op welke dagen ze naar kantoor willen komen door ze te laten intekenen op gewenste dagen en tijden.
  • Registratie: het systeem houdt bij wie er wanneer op kantoor is geweest. Mocht er onverhoopt toch iemand ziek worden, kun je zo terughalen met wie die persoon in aanraking is geweest.

Registreren en plannen in een systeem

No more gesjoemel met ingewikkelde roosters en iedereen bellen om te vragen of ze op dag X op kantoor waren of niet. Wij van WC-eend zijn enthousiast!

Alle gekheid op een stokje: wij willen natuurlijk dat jullie gewoon je werk kunnen blijven doen op een manier die voor jullie werkt. Als wij van Kantoorrooster daarbij kunnen helpen, doen we dat graag! Ben je benieuwd hoe en of Kantoorrooster ook voor jullie interessant kan zijn? Neem dan contact op of vraag een vrijblijvende demo aan.

Meer autonome werknemers door de coronacrisis – hoe houden we dit vast?
Meer autonome werknemers door de coronacrisis – hoe houden we dit vast?

Doordat werknemers in het begin van de crisis verplicht moesten thuiswerken, moesten werkgevers ze wel meer vrijheid en vertrouwen geven. Wat blijkt? Meer vrijheid en vertrouwen leidt tot meer autonom…

Thuiswerken echt geen optie: registreer en plan in één systeem
Thuiswerken echt geen optie: registreer en plan in één systeem

We hoorden het allemaal: thuiswerken wordt (weer) de norm. Tenzij het écht niet anders kan, zei Minister-president Rutte. In sommige sectoren of situaties is thuiswerken echt geen optie, maar je wil …

Waarom willen we toch zo graag (terug) naar kantoor: 7 redenen
Waarom willen we toch zo graag (terug) naar kantoor: 7 redenen

In het begin van de Corona crisis leek het erop dat thuiswerken de toekomst had. Er lagen sneller plannen voor de leegstaande kantoorpanden dan dat Rutte de woorden “zoveel mogelijk thuis werken” kon …

Er was eens een tijd dat het simpel was.
Er was eens een tijd dat het simpel was.

ER WAS EENS EEN TIJD DAT HET SIMPEL WAS. Je wist waar je heen ging. Elke dag weer.. Opstaan. Wakker gemaakt door de wekker. Maar vaker door mijn dochtertje die net even iets eerder wakker i…

Thuiswerken is een blijvertje..
Thuiswerken is een blijvertje..

Thuiswerken is een blijvertje VOORLOPIG IN IEDER GEVAL We zijn steeds positiever over thuiswerken. 71% van de werkenden staat er positief tegenover. Toch neemt het percentage dat ook daadwe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *